Viktig melding

Se hvordan koronasituasjonen påvirker kollektivtrafikken. 

Gå til artikkel

Bli med å teste AtBs nye reiseapp

Den nye reiseappen skal lanseres i løpet av 2021, men allerede nå kan alle laste ned testversjonen og gi sine tilbakemeldinger.

På sikt skal den nye appen erstatte de to applikasjonene de fleste kjenner godt fra før, «AtB Mobillett» og «AtB Reise». Du vil med andre ord få alt du trenger for reisen i én og samme app når den er ferdigstilt.

Sånn blir du med og tester appen

Søk på «AtB» i App store eller Google Play. Last ned appen til din mobiltelefon og test i vei. Da er du med og forbedrer reiseappen gjennom dine innspill og du kan chatte direkte med utviklerteamet i appen.

Følg utviklingen av reiseappen og andre pilotprosjekter på AtBeta - AtBs egen samskapningsplattform.

I testversjonen av appen som er tilgjengelig nå, kan du blant annet se reiseforslag, sanntidsinformasjon, avganger i nærheten av der du er og kritisk driftsinformasjon som gjelder din reise. Muligheten for å kjøpe billett i den nye appen er enda ikke tilgjengelig.

Den nye reiseappen er frem til nå blitt testet av et utvalg kunder, i tillegg til representanter fra Trondheim Eldreråd, Trondheim pensjonistforening, Blindeforbundet og Råd for mennesker med funksjonsnedsettelse. Nå er tiden inne for å involvere flere og vi håper at så mange som mulig, i hele fylket, vil laste ned appen og teste den. Vær ærlig og gi oss dine tilbakemeldinger.

Hvorfor lager vi ny app?

Som mobilitetsselskap må AtB være rigget til å håndtere fremtidens reisebehov og bærekraftmål. Ved å eie og utvikle egne digitale tjenester, får vi også tilgang på innsikten som følger med. Dette gir oss helt nye muligheter til å endre oss raskt, kunnskapsbasert og effektivt sammen med våre kunder. Det betyr at AtB på sikt vil kunne utvide med flere nye tjenester og funksjonalitet. Alt etter kundenes innspill og behov.