Buss for båt mellom Vanvikan og Trondheim

Rute 810 Trondheim - Vanvikan er innstilt på ubestemt tid grunnet skader på hurtigbåtkaia i Vanvikan.

Slik blir busstilbudet

Fra onsdag 11. januar kan du reise med buss, linje 556, mellom Trondheim og Vanvikan via fergesambandet Flakk - Rørvik. Linje 556 vil erstatte hurtigbåten frem til anlegget i Vanvikan er reparert. 

Tilpasning av rutetider

Flere linjer får justeringer i sine rutetider. Dette er for å tilpasse den nye linje 556, i tillegg til korrespondanser og overganger fra andre linjer på Fosen og Inderøy. Det blir endringer på følgende:

  • Linje 350 Trondheim - Rissa - Råkvåg
  • Linje 452 Trondheim - Åfjord - Sandviksberget
  • Linje 455 Vanvikan - Leksvik - Inderøy - Steinkjer
  • Linje 552 Leksvik - Vanvikan - Rissa

Oppdatert informasjon rutetid og holdeplasser 

Fra lørdag 14. januar vil det være nye endringer i rutetilbudet. Linje 350, 452, 455 og 552 vil få justerte rutetider lørdag og søndag. Ved reise med linje 556 vil det ikke lenger være mulig med påstigning mellom Vanvikan og Rørvik retning Trondheim. Dette gjelder både hverdag og helg. 

LES MER: Rutetider fra 14. januar 

Merk at rutetabeller på holdeplass og kai ikke endres. Se rutetider i rutetabellene,  reiseplanleggeren eller i appen AtB.

Refusjon for periodebillett

AtB refunderer periodebilletter på båt slik at reisende kan kjøpe billett for buss i perioden. Du søker refusjon via vårt kontaktskjema. For reisende som tidligere har brukt t:kort for båt på denne strekningen, anbefaler vi at billetter for reise med buss kjøpes i appen AtB. Billett kan også kjøpes med SMS.