a-informasjon
Viktig melding

Se hvordan koronasituasjonen påvirker kollektivtrafikken. 

Gå til artikkel

Daglige avganger til Vassfjellet Vinterpark

Linje 96 kjører deg fra Tillerterminalen og Vassfjellet både hverdager og i helger.

Linje 96 Tillerterminalen - Vassfjellet Vinterpark går inn i vårt eksisterende rutenettverk med overgang til linje 1 Kattem - Tiller - sentrum - Strindheim - Ranheim.

Avgangstidene er utarbeidet i tett dialog med vinterparken slik at de skal være mest mulig tilpasset åpningstidene.  Avgangstidene finner du i appen AtB eller se rutetabell for linje 96 Tillerterminalen - Vassfjellet Vinterpark (PDF, 257KB).

Vi er glade for det gode samarbeidet med Vassfjellet Vinterpark og håper vi med dette tilbudet kan være med å bidra til at det blir enda lettere å finne veien til det lokale alpinanlegget. Dette gjøre det enklere å ta seg en tur ut på ski uten å være avhengig av egen bil.

Bussen er åpen for alle.

Slik kjøper du billett

Vi anbefaler forhåndskjøpt billett. Du kan kjøpe billett med blant annet AtB Mobillett, t:kort og SMS.

Hvis du skal til Vassfjellet Vinterpark, må heiskort kjøpes på vassfjelletvinterpark.no før avreise, men bussen er åpen for alle.

Visste du at?

Aldersgrensen på barnebilletten, i hele Trøndelag, er fra du er 6 år til og med 19 år. Barn under 6 år reiser gratis. Fra og med fylte 20 år er du ikke lenger i billettkategorien barn. Husk å endre billett – det er ditt ansvar.

Hvis du reiser mer enn fem turer innenfor én sone i uken lønner det seg med periodebillett fremfor enkeltbilletter. Les mer om hvordan du reiser smart og billig her

LES MER: Hurra - Nå er du barn litt lengre!

Tiltak og retningslinjer

Selv om det nå blir enda bedre muligheter til å komme seg fram og tilbake mellom Trondheim og Vassfjellet, er det viktig at alle som er ute og reiser kollektivt viser hensyn til hverandre og følger påbud om munnbind og øvrige anbefalinger fra både nasjonale og lokale helsemyndigheter. 

Informasjon om munnbind

I nasjonale retningslinjer er det påbud om munnbind hvis man ikke kan holde minst én meter avstand.

Påbudet gjelder ikke for barn under 12 år, for personer som av medisinske eller andre grunner ikke kan bruke munnbind.

Vi takker alle reisende for at dere viser hensyn på reisen.

LES MER: Tiltak og retningslinjer

LES MER: Flere linjer til marka