Daglige avganger til Vassfjellet Vinterpark

Linje 96 kjører deg fra Tillerterminalen og Vassfjellet både hverdager og i helger.

Linje 96 Tillerterminalen - Vassfjellet Vinterpark går inn i vårt eksisterende rutenettverk med overgang til linje 1 Kattem - Tiller - sentrum - Strindheim - Ranheim.

Avgangstidene er utarbeidet i tett dialog med vinterparken slik at de skal være mest mulig tilpasset åpningstidene.  Avgangstidene finner du i appen AtB eller se rutetabell for linje 96 Tillerterminalen - Vassfjellet Vinterpark.

Vi er glade for det gode samarbeidet med Vassfjellet Vinterpark og håper vi med dette tilbudet kan være med å bidra til at det blir enda lettere å finne veien til det lokale alpinanlegget. Dette gjøre det enklere å ta seg en tur ut på ski uten å være avhengig av egen bil.

Bussen er åpen for alle.

Slik kjøper du billett

Vi anbefaler forhåndskjøpt billett. Du kan kjøpe billett med blant annet AtB Mobillett, t:kort og SMS.

Hvis du skal til Vassfjellet Vinterpark, må heiskort kjøpes på vassfjelletvinterpark.no før avreise, men bussen er åpen for alle.

Visste du at?

Aldersgrensen på barnebilletten, i hele Trøndelag, er fra du er 6 år til og med 19 år. Barn under 6 år reiser gratis. Fra og med fylte 20 år er du ikke lenger i billettkategorien barn. Husk å endre billett – det er ditt ansvar.

Hvis du reiser mer enn fem turer innenfor én sone i uken lønner det seg med periodebillett fremfor enkeltbilletter. Les mer om hvordan du reiser smart og billig her

LES MER: Hurra - Nå er du barn litt lengre!

LES MER: Flere linjer til marka