Noen regionlinjer justeres fra 18.oktober

Regionlinjer på Fosen, i Ytre Namdal og Trøndelag sør justeres fra mandag 18. oktober. Les mer om endringene og bakgrunnen for disse.

7. august startet det nye kollektivtilbudet med buss og fleksibel transport i Trøndelag. Nå har vi gjort oss noen erfaringer og det er behov for å gjøre noen justeringer slik at tilbudet kan bli enda bedre.

Les mer om hva som ble nytt fra 7. august i år.

Planlegg reisen

Ved å laste ned appen AtB eller bruker reiseplanleggeren under har du alltid tilgang til oppdatert ruteinformasjon. Du kan også se rutetabeller.

  • Reiseplanlegger

Oversikt over endringer fra 18. oktober

I hovedsak er det regionlinjer på Fosen, i Ytre Namdal og i Trøndelag sør som justeres. 

455 Vanvikan – Leksvik og 552 Rissa – Vanvikan – Leksvik

Linjene har måttet kjøre via Kråkmo på grunn av arbeider på Fv755. Veien er åpnet igjen og de to linjene vil kjøre som normalt.

543 Hessdalen – Ålen – Røros

Avgang kl. 15:00 fra Røros skysstasjon går via Røros skole i stedet for Glåmos for en bedre tilpasning til skolene.

558 Garten - Brekstad

Noen tider og traséer er justert for å minske ventetid for skoleelever og for å bidra til bedre trafikkflyt ved Garten fergeleie. 

741 Levanger – Holåsen vest

For å sikre mindre ventetid for reisende er noen avgangstider flyttet. I tillegg betjenes nå Levanger sykehus. Det er også planlagt med en bedre kobling med linje 635 Levanger - Verdal - Steinkjer.

762 Abelvær – Kolvereid

Etter dialog med skoler og operatør gjøres en del endringer som skal forbedre skoleskyssen i området. Blant annet går bussen om morgenen til Val barneskole som har flyttet, holdeplassen Storval betjenes på onsdager og kjøretiden er noe justert.