Fordeler i HjemJobbHjem

HJH_logo_sorthvitt_uskygge

Oppdag nye reisemuligheter gjennom aktiviteter tilpasset din bedrift.

For bedriftene som deltar i HjemJobbHjem settes det opp en aktivitetsplan som gjør at alle ansatte får tilbud om å delta i de ulike aktivitetene gjennom året. 

Ønsker du å vite mer om HjemJobbHjem i Trondheim, og hva som skal til for å bli en HjemJobbHjem-bedrift? Benytt søknadsskjema eller kontakt hjemjobbhjem@trondheim.kommune.no for mer informasjon.  

Aktiviteter

 • Dersom du er nysgjerrig på å prøve hvordan det er å elsykle til og fra jobb, får du muligheten til det gjennom HjemJobbHjem. Med elsykkel er motbakkene like lette som flate strekker.

  Arbeidsplassen din får disponere elsykler fra HjemJobbHjem fritt i et antall uker slik at flest mulig får prøve å sykle til og fra jobb noen dager. Kanskje vil en elsykkel eller to på arbeidsplassen være en fin måte å komme seg rundt i møter på? Vi oppfordrer dere til å prøve!

 • Har sykkelen din punktert eller bremsene blitt slappe? Får du aldri tid til å fikse det? Børst støvet av sykkelen og ta den med til vår samarbeidspartner for en sjekk og oppjustering. Eventuelt kan vi arrangere sykkelservice på kontoret. Vi fikser mens du er på jobb! Alle ansatte har mulighet til sykkelservice to ganger i året. Bytte av dekk kan inngå i servicen.

 • Visste du at de som reiser kollektivt går 30% flere skritt om dagen enn de som kjører bil? Lurer du på hvilke helsegevinster du oppnår med en aktiv jobbreise? Ved hjelp av appen Kobla legger vi til rette for konkurranser i 6 uker på arbeidsplassen, og mellom bedriftene som deltar i HjemJobbHjem. Her gjelder det å la bilen stå igjen hjemme og teste nye reisemåter. Premier deles ut hver uke. Vi vet at reisevaneendring går lettere i fellesskap!
   

 • Har du prøvd å sykle med piggdekk? Det høres kanskje dristig ut å sykle på glatten, men med piggdekk er sykkelen spikra til underlaget. Vi legger til rette for at så mange som mulig får teste vintersykling og et utvalg av ansatte får piggdekk montert på sykkelen til en rabattert pris.

 • Hvor mange er det egentlig som reiser kollektivt til jobb ved din arbeidsplass, og hvor mange kunne tenke seg å prøve? Opplever de ansatte at de har gode nok sykkelfasiliteter på jobb til å kunne sette bilen igjen hjemme? 

  Alle ansatte ved en HjemJobbHjem-bedrift svarer på en årlig reisevaneundersøkelse. Undersøkelsen sendes ut ved oppstart og resultatene brukes til å tilrettelegge en aktivitetsplan for bedriften. Et år senere sendes undersøkelsen ut på nytt slik at vi kan følge bedriftens utvikling.