Ledige stillinger

Vil du være med og skape et enda bedre kollektivtilbud i Trøndelag? 

Vi utfører varierte, spennende og samfunnsnyttige arbeidsoppgaver. I AtB jobber vi med økonomi og administrasjon, rutetilbud og infrastruktur, kommunikasjon og drift, og strategi og utvikling. 

Vi har for øyeblikket flere ledige stillinger.

Rådgiver/seniorrådgiver teknologi- og forretningsutvikling

For å nå klimamålene bør framtidens kollektivtransport bli helt fri for utslipp. AtB ønsker en medarbeider som blir sentral i arbeidet med å utvikle miljøvennlige transportløsninger på vei og til sjøs i Trøndelag. Les mer og søk på stillingen.

Direktør for teknologi og tjenesteutvikling

Vi søker en leder som er kommersielt og samfunnsmessig anlagt, og som evner å anvende IT- og digitaliseringskunnskap til å skape økt verdi for våre kunder. Vi utvikler tjenestetilbudet vårt gjennom å prøve ut nye mobilitetsløsninger, nye billettprodukter, ny teknologi og nye og bærekraftige løsninger for materiell og infrastruktur, samtidig som vi drifter eksisterende løsninger med store krav til kvalitet og stadig videreutvikling. Les mer og søk på stillingen.

Leder digital tjenesteutvikling

Vi ser etter deg som ønsker å ta en ledende rolle i den videre utviklingen av AtBs mobilitetsplattform. Du evner å inspirere andre, se helheten og ta ansvar for å sikre god sammenheng mellom tjenesteutvikling, arkitekturvalg og den daglige driften av samfunnskritiske funksjoner. Les mer og søk på stillingen.

Kunde- og servicemedarbeider

Vår kundeservice sørger daglig for å bistå alle kollektivreisende i Trøndelag med informasjon og løsninger på reisen, support på selvbetjente tjenester, utøve god kundeservice dersom det oppstår avvik, følge opp alle henvendelser fra ulike kunder i ulike kanaler og gjennomføre ulike oppgaver som ligger til seksjonen. Les mer og søk på stillingen.

Vi tilbyr

  • konkurransedyktige lønnsvilkår
  • fleksibel arbeidstid
  • gode pensjons- og forsikringsordninger 
  • godt arbeidsmiljø i trivelige kontorlokaler sentralt i Trondheim

Jobbe som sjåfør eller mannskap?

Dersom du ønsker å søke jobb som sjåfør eller mannskap kan du ta kontakt med våre operatører.

Relatert informasjon