Ledige stillinger

Vil du være med og skape et enda bedre kollektivtilbud i Trøndelag? 

Vi utfører varierte, spennende og samfunnsnyttige arbeidsoppgaver. I AtB jobber vi med økonomi og administrasjon, rutetilbud og infrastruktur, kommunikasjon og drift, og strategi og utvikling. 

Utviklere

Gjennom vår satsing AtBs mobilitetsplattform bygger vi et økosystem som fremmer digital innovasjon. Viktige stikkord i vårt utviklingsløp er open source, transparente prosesser, brukersentrale løsninger, integrasjon mot Entur og smidig arbeidsmetodikk. Les mer og søk på stillingene.

Rådgiver infrastruktur/arealplanlegger

Vi ønsker oss en nysgjerrig, engasjert og selvstendig kollega med teft for smarte løsninger og god evne til strategisk tankegang og prosessforståelse. Du må ha god formidlingsevne og trives i møter i ulike forsamlinger, både fysisk og digitalt. Vi ønsker at du har god balanse mellom operativt og strategisk arbeid, og mellom fag og forvaltning. Les mer og søk på stillingen.

Senior jurist

Vi søker etter en erfaren jurist som kan ivareta et bredt spekter av oppgaver knyttet til juridisk saksbehandling, offentlige anskaffelser, oppfølging av kontrakter og annen rådgivning og saksbehandling. Stillingen rapporterer til Seksjonsleder for jus og anskaffelser. Les mer og søk på stillingen.

Vi tilbyr

  • konkurransedyktige lønnsvilkår
  • fleksibel arbeidstid
  • gode pensjons- og forsikringsordninger 
  • godt arbeidsmiljø i trivelige kontorlokaler sentralt i Trondheim

Jobbe som sjåfør eller mannskap?

Dersom du ønsker å søke jobb som sjåfør eller mannskap kan du ta kontakt med våre operatører.

Relatert informasjon