Noen regionlinjer justeres fra 29. november

Regionlinjer i Namdalen og Trøndelag sør justeres fra mandag 29. november. Les mer om endringene og bakgrunnen for disse.

7. august startet det nye kollektivtilbudet med buss og fleksibel transport i Trøndelag. Nå har vi gjort oss noen erfaringer og det er behov for å justere slik at tilbudet kan bli enda bedre.

Les mer om hva som ble nytt fra 7. august 2021.

Oversikt over endringer fra 29. november

I hovedsak er det regionlinjer i Namdalen og Trøndelag sør som får endringer. 

Linje 609 Svea - Gullholmstranda

Det blir enklere å reise til Namsos sykehus dersom du reiser med hurtigbåtrute 980 Namsos - Rørvik - Leka. Linje 609 vil få korresponderende avganger slik at du kan reise mellom sykehuset og hurtigbåten.

Linje 340 Trondheim - Støren og 440 Trondheim - Støren - Røros

Etter dialog med Røros kommune er det besluttet at det skal gå direktebuss oftere mellom Røros og Trondheim på linje 440. Det blir færre avganger, men alle avgangene går mellom Røros og Trondheim. Noen avganger på linje 340 er derfor flyttet til linje 440.

Justering av avgangstider

På flere linjer justeres avgangstidene. Dette gjelder både fra startholdeplasser, men også fra holdeplasser underveis på reisen. Dette for at det skal passe bedre med trafikkbildet og den faktiske tiden bussen bruker. Det er gjort justeringer på følgende linjer:

  • 480 Trondheim - Støren - Oppdal
  • 665 Kolvereid - Salsbruket - Lund - Namsos
  • 781 Namsos - Bangsund
  • 782 Namsos - Kattmarka/Sørenget
  • 785 Aglen - Skorstad - Namsos

Planlegg reisen

Ved å laste ned appen AtB eller bruker reiseplanleggeren under har du alltid tilgang til oppdatert ruteinformasjon. Du kan også se rutetabeller.

  • Reiseplanlegger

Slik leser du tabellen

På holdeplasser i Namsos har vi oppdatert med nye rutetabeller slik at det skal være enklere å se avgangstidene fra der du er. Neste år vil slike tabeller kommer på flere holdeplasser også i Levanger og Steinkjer. Se et eksempel på den nye typen holdeplasstabell og hvordan du leser tabellen (pdf) (120KB).