Hvorfor kan jeg ikke betale med bankkort i den nye appen?

Billettkjøp i den nye appen er i en prøvefase. I denne fasen er det kun betaling med Vipps, og kun enkeltbilletter for buss og trikk som er tilgjengelig.

Etter hvert vil det komme flere billettprodukter og betalingsmetoder, deriblant bankkort. 

Ofte stilte spørsmål

 • Bruk Avganger-fanen for å se avganger her og nå, for eksempel fra posisjonen du befinner deg på.

  Skal du planlegge en reise frem i tid kan du bruke Reisesøk-fanen. Her kan du endre søketidspunkt og velge om du skal se avreise- eller ankomsttid.

  Etter lansering har vi mottatt flere tilbakemeldinger på at det er ønskelig å kunne bruke Avganger-fanen også til reiser lenger frem i tid. Vi kommer til å fortsette dialog med reisende om dette og se på hvordan vi kan forbedre funksjonaliteten.

 • Bruk Avganger-fanen for å se avganger der og da, for eksempel fra posisjonen du befinner deg på.

  Skal du planlegge en reise frem i tid kan du bruke Reisesøk-fanen. Der kan du endre søketidspunkt og velge om du skal se avreise- eller ankomsttid.

 • Vi vet det er mange som savner Widgets (vi også) og vi jobber med saken. Akkurat nå prioriteres  billettering for å få på plass flere billetterprodukter, og etter det kommer vi til å se på Widgets.

 • Billettkjøp i den nye appen er i en prøvefase. I denne fasen er det kun betaling med Vipps, og kun enkeltbilletter for buss og trikk som er tilgjengelig.

  Etter hvert vil det komme flere billettprodukter og betalingsmetoder, deriblant bankkort.