Når kommer widgets?

Vi vet det er mange som savner Widgets (vi også) og vi jobber med saken. Akkurat nå prioriteres  billettering for å få på plass flere billetterprodukter, og etter det kommer vi til å se på Widgets.

Ofte stilte spørsmål

 • Bruk Avganger-fanen for å se avganger her og nå, for eksempel fra posisjonen du befinner deg på.

  Skal du planlegge en reise frem i tid kan du bruke Reisesøk-fanen. Her kan du endre søketidspunkt og velge om du skal se avreise- eller ankomsttid.

  Etter lansering har vi mottatt flere tilbakemeldinger på at det er ønskelig å kunne bruke Avganger-fanen også til reiser lenger frem i tid. Vi kommer til å fortsette dialog med reisende om dette og se på hvordan vi kan forbedre funksjonaliteten.

 • Bruk Avganger-fanen for å se avganger der og da, for eksempel fra posisjonen du befinner deg på.

  Skal du planlegge en reise frem i tid kan du bruke Reisesøk-fanen. Der kan du endre søketidspunkt og velge om du skal se avreise- eller ankomsttid.

 • Vi vet det er mange som savner Widgets (vi også) og vi jobber med saken. Akkurat nå prioriteres  billettering for å få på plass flere billetterprodukter, og etter det kommer vi til å se på Widgets.

 • Billettkjøp i den nye appen er i en prøvefase. I denne fasen er det kun betaling med Vipps, og kun enkeltbilletter for buss og trikk som er tilgjengelig.

  Etter hvert vil det komme flere billettprodukter og betalingsmetoder, deriblant bankkort.