Appen AtB

Med appen AtB har du alt du trenger for å reise med buss, trikk og fleksibel transport i Trøndelag.

Med appen AtB kan du kjøpe billett for reiser med buss, trikk, fleksibel transport og tog (sone A) i Trøndelag. 

Last ned fra din app-butikk

Google Play storeApp store responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50   

Velg billett

Velg enkeltbillett eller periodebillett og finn riktig passasjerkategori og sone/soner.

Velg betalingsmåte

Betal med Vipps eller betalingskort.

God tur!

Sørg for å ha billett før du går om bord. 

 • Billetten må kjøpes og være gyldig før du går om bord, og du må kunne vise frem billett under hele reisen. Sørg for å ha strøm på mobilen.

  Du trenger ikke vise frem billetten på de grønne bybussene og trikk i Trondheimsområdet. Utenfor Trondheimsområdet viser du billetten til sjåføren når du går om bord. 

  Gyldighet

  I appen AtB kan du kjøpe billett for buss, trikk og fleksibel transport, i tillegg til tog i sone A. Du kan ikke bruke appen AtB på flybussen eller busser fra andre kollektivselskap enn AtB.

 • Enkeltbillett

  Enkeltbilletten er gyldig for påstigning i én time og 30 minutter for én sone. Billett for to soner er gyldig i to timer og 30 minutter. Billett for tre eller flere soner er gyldig i minst tre timer og 30 minutter. 

  Kjøper du billett for sone A etter kl. 18 på hverdager eller hele lørdag, søndag og helligdager er den gyldig for påstigning i tre timer. 

  Periodebillett

  • 24-timersbillett for én sone.
  • 7, 30, 60, 90 og 180-dagersbillett. 7-dagersbillett er ikke tilgjengelig for student. Med periodebillett i passasjerkategorien barn, honnør eller student kan du også reise med nattbuss og nattrikk.

  Betaling

  Du velger betalingsmåte i appen. Betal med Vipps eller betalingskort. 

  Flere billetter kommer

  Etter hvert kan du kjøpe alle billetter i appen AtB. Inntil de er på plass kjøper du billetter for hurtigbåt, ferge, nattbuss- og trikk og ungdomsbillett i AtB Mobillett.

 • Med enkelt- eller periodebillett som kun er gyldig i sone A kan du også reise med lokaltog mellom Lundamo og Skatval. Dette gjelder ikke hund og sykkel.

Planlegg reisen

I appen AtB kan du både planlegge reisen og kjøpe billett.

Vi oppgraderer!

Vi er i gang med å samle de ulike tjenestene og gjøre det enklere for deg som kunde ved å oppgradere til et nytt billettsystem. Målet er at du finner alt du trenger for å planlegge reisen og kjøpe billett i én og samme app.