a-informasjon Tjenester

En feil hos enkelte banker fører til at noen kunder opplever å ikke få betalt med bankkort ved kjøp av billetter i appen AtB Mobillett, eller ved påfylling av AtB Mobillett konto. Betaling med Vipps skal fungere som normalt, men Vipps melder om at noen få kunder har hatt problemer. Betaling med telefonregning og betaling med saldo på AtB Mobillett konto skal fungere som normalt.

Dersom du opplever at ditt valgte betalingsmiddel i AtB Mobillett ikke fungerer, forsøk å benytte et av de andre alternativene. Vi anbefaler Vipps eller telefonregning.

Ta kontakt med din kortutsteder om du stadig opplever problemer.

LES MER: Nytt EU-direktiv for betaling

Buss a-trikk-01 Buss og trikk

I forbindelse med stenging av Osloveien og Sluppen bru vil linje 20 kjøre mellom Grillstad og Øya fra mandag 15.mars, holdeplassene mellom Studentersamfundet og Romolslia vil ikke bli betjent av linje 20. Reisende til og fra Romolslia henvises til bydelsbuss linje 120 som vil kjøre mellom Romolslia og Tonstadterminalen, der det er omstigning til og fra Metrobuss. 

 

 

Fra 19.mars kjører linje 120 via Gamle Okstadbakken begge retninger til og fra Romolslia, avganger fra Tonstadterminalen til Romolslia betjener holdeplassen Selsbakk.

Smittevernkontoret i Trondheim kommune opplyser om at en person med bekreftet smitte av Covid-19 har reist med linje 1, 2 og 72 følgende dager:

5. 6. og 7 mai
Linje 1 - fra Kattemsentert til Heimdal stasjon avgang 07:37
Linje 2 - fra Heimdal stasjon til Skytterveien - 07:44
Linje 2 - fra skytterveien til Åsheim skole 13:52

7 mai 
Linje 72 - fra Tillerterminalen til Klæbu 13:55
Linje 72 - fra Tillerterminalen til Klæbu 14:24
 

Ved spørsmål angående smittesporing og andre Covid-19 relaterte spørsmål ber vi om at disse rettes til:

Trondheim kommunes koronatelefon 905 09 052 

Vi minner om reiserådene fra FHI: Ikke reis hvis du er syk. Hvis du er syk eller mistenker at du er syk skal du ikke reise med offentlig kommunikasjon.

Holdeplassen endres til kantstopp. Holdeplassen blir betjent som normalt under arbeidet.

 

Fase 1 

 

Fase 2 

Endringer på holdeplasser fra 3.mai klokken 21.00

  • Bjørndalsbrua fra sentrum stengt i ca 3 uker.
  • Bjørndalstoppen fra sentrum flyttet 50m lengre vest.
  • Bjørndalstoppen mot sentrum er stengt i ca 4 måneder.
  • Bjørndalsbrua mot sentrum er åpen.

I forbindelse med anleggsarbeid ved Trondheim Sentralstasjon vil ikke holdeplassene i gata ved Trondheim Sentralstasjon lenger være i bruk. Holdeplassene flyttes inn under parkeringstaket og plassering av holdeplasser er som vist i kart

Grunnet veiarbeid i Klæbuveien betjenes ikke holdeplassene Valgrindvegen, Lerkendal 3 og 4 fra 15.mars. Linje 10 og 24 kjører avvikende trasé via Valøyvegen. Se kart.

Holdeplassen Ole Ross veg stenges midlertidig på grunn av veiarbeid.

Alternative holdeplasser:

Linje 15,16,45 og 51: Rognbudalen og Torvtaket.

Linje 23,50,53 og 54: Ivar Skjånes veg og Torvtaket

I forbindelse med arbeidet på E6 mellom Ranheim og Hell vil det i perioder oppstå forsinkelser og omkjøring for våre linjer på strekningen. Se egen artikkel for ytterligere informasjon på atb.no/E6ost.

Holdeplassen oppgraderes og flyttes ca. 100m sørover mens arbeidet pågår.

 

a-bat a-ferje Hurtigbåt og ferge

Reisende fra Brekstad avg 1605 gjøres oppmerksom på at Trondheimsfjord 1 går i rute 805, og ikke Ladejarl som tidligere annonsert. Les mer
Reisende bes være oppmerksom på endrede ruter for sommersesongen og helligdager. Ruteopplysninger finnes på atb.no og atb.no/helligdager-2021 Les mer
MS Ladejarl vil trafikkere i rute 805 onsdag 12. mai på avgang fra Trondheim kl. 14:45 og 17:15, samt fra Brekstad kl. 16:05 og 18:25. Les mer
MF Levanger vil trafikkere i sambandet fra og med avgang kl. 15:00 søndag 9. mai og inntil videre, grunnet årlig verkstedopphold for MF Geisnes. Les mer