Viktig melding

Se hvordan koronasituasjonen påvirker kollektivtrafikken. 

Gå til artikkel

Indre Fosen

Reis med buss, båt og fleksibel transport.

Vi gjør oppmerksom på at det kan komme enkelte justeringer i tilbudet frem mot oppstarten 7. august. Dette vil oppdateres fortløpende her.

Slik reiser du

Når du skal reise i, eller til og fra Indre Fosen, kan du bruke regionlinjer og hurtigbåt. For å reise kollektivt til og fra kan du bestille fleksibel transport. I tillegg kan du reise med skolelinjer som også fungerer som lokallinjer.

Dette blir nytt fra 7. august

  • Fleksibel transport til og fra utvalgte avganger på linje 350 mellom Rissa og Trondheim på Stadsbygd. En ekstra tur til Leksvik sentrum og Vanvikan sentrum, og nytt tilbud til Rissa sentrum to ganger i uka tur/retur innenfor en åpningstid.
  • Linje 350 får nytt linjenummer 452 (Sandviksberget -) Åfjord - Vanvikan (- Trondheim).
  • Linje 450 får nytt linjenummer 350 Rissa - Trondheim.
  • Linje 350 får nye avganger og avgangstider på både hverdager og lørdag. Enkelte avganger vil korrespondere med rute 810.
  • Linje 452 får nye avganger mandag til lørdag og justering av avgangstider alle dager. Enkelte avganger vil korrespondere med rute 810.
  • Avgangene på linje 455 som kun går mellom Leksvik og Vanvikan flyttes til linje 552.
  • Linje 552 får flere avganger. 

Regionlinjer

Skole- og lokallinjer

Skolelinjene kan brukes av alle. De er spesielt tilpasset elevenes skoledager og går ikke ved skolefri, men så lenge du har gyldig billett er du velkommen om bord.

Fleksibel transport

Du kan bestille fleksibel transport til og fra utvalgte avganger på hurtigbåt 810 Trondheim - Vanvikan, og til linje 350 mellom Rissa og Trondheim på Stadsbygd.

I tillegg til å kunne bestille til og fra annet kollektivtilbud kan du bestille transport til Leksvik sentrum, Vanvikan sentrum, og Rissa sentrum to ganger i uka tur/retur innenfor en åpningstid.

Det vil komme mer informasjon om fleksibel transport.

Les mer om fleksibel transport.

Båt