Viktig melding

Se hvordan koronasituasjonen påvirker kollektivtrafikken. 

Gå til artikkel

Ørland

Reis med buss, båt og fleksibel transport.

Vi gjør oppmerksom på at det kan komme enkelte justeringer i tilbudet frem mot oppstarten 7. august. Dette vil oppdateres fortløpende her.

Slik reiser du

Når du skal reise i, eller til og fra Ørland, kan du bruke regionlinjer, hurtigbåt og ferge i kombinasjon med fleksibel transport. I tillegg kan du reise med skolelinjer som også fungerer som lokallinjer.

Dette blir nytt fra 7. august

  • Fleksibel transport til og fra utvalgte avganger på hurtigbåt 800/805 fra Brekstad til Trondheim, og til linje 451 på Botngård for videre reise til/fra Brekstad/hurtigbåt, og til og fra Botngård og Brekstad sentrum to ganger i uka tur/retur innenfor en åpningstid.
  • Det blir flere nye avganger på linje 451, og den forlenges til Kalestrand i én retning og Sjøsiden i andre retning. 
  • Noen avganger på linje 453 erstattes av det nye tilbudet med fleksibel transport.

Regionlinjer

Skole- og lokallinjer

Skolelinjene kan brukes av alle. De er spesielt tilpasset elevenes skoledager og går ikke ved skolefri, men så lenge du har gyldig billett er du velkommen om bord.

Fleksibel transport

Du kan bestille fleksibel transport til og fra utvalgte avganger på hurtigbåt 800/805 fra Brekstad til Trondheim, og til linje 451 på Botngård for videre reise til/fra Brekstad/hurtigbåt.

I tillegg til å kunne bestille til og fra annet kollektivtilbud kan du bestille transport til og fra Botngård og Brekstad sentrum to ganger i uka tur/retur innenfor en åpningstid.

Det vil komme mer informasjon om fleksibel transport.

Les mer om fleksibel transport.

Båt